21-12-2017

De cover is klaar!  Deze hebben we zelf ontworpen.

 

3-11-2017
Inmiddels is de lezing af en heb ik nog even wat verder kunnen schrijven. Er zijn weer 10 pagina’s bijgekomen.  En na overleg met vrienden heb ik besloten een hoofdstuk toe te voegen over de bijna dood ervaringen en hoe je dit kunt bezien vanuit de wetenschap. Een lastig onderwerp want er is weinig wetenschap over, maar het hoort eigenlijk wel in dit boek.

2-10-2017
Het boek ligt even stil want ik raakte onrustig. Ik ben al zolang bezig met schrijven en voorbereiden. Ik wil zo graag echt beginnen met het bedrijf dus  bedacht ik dat het geven van een lezing een mooie manier is om alvast een start te maken.
Ik ben dus begonnen aan het uitwerken van mijn eerste lezing. Het boek moet dus even wachten. Ik heb inmiddels al 150 pagina’s!

September 2017
Ik heb al aardig wat geschreven, maar ik loop tegen wat lastige punten aan. Soms moet ik weer wat uitzoeken, want als ik iets beweer dan wil ik wel dat dit op wetenschappelijk basis  terug kan vallen. Dat uitzoeken kost tijd. Het is wel confronterend. Je denkt iets te weten en dan schrijf je het op een bepaalde manier op en denk je ineens. Oja, is dat wel zo? waar is het bewijs? Dus dan ga je maar weer zoeken op internet naar publicaties, naar wetenschap die dit kan onderbouwen. Op deze manier leer ik dus nog steeds weer bij!

Maar ook werkt mijn hoofdstuk indeling niet. Op de manier zoals ik bedacht had zou ik dingen dubbel moeten beschrijven.

Dus ik heb wat hoofdstukken heen en weer geschoven. Wat een zegen dat we tegenwoordig een computer hebben want  als ik alles op een ouderwetse typemachine gedaan had dan had het wel heel vervelend geweest!

Nu heb ik gewoon bijna 14 hoofdstukken die allemaal elkaar opvolgen en dat maakt het dat het boek veel meer samenhang heeft.
Ik zit al op 130 pagina’s!

Augustus 2017
Mijn hoofdstuk indeling waar ik nu meer werk is als volgt:

Ik heb een indeling waarbij ik het boek in 2 delen heb verdeeld. Het 1e deel is de samenhang. Hierin vertel ik hoe alles op elkaar inwerkt wat betreft energie. Hoe zit de wereld nu werkelijk in elkaar?
Hieronder valt dan hoe de natuur op ons werkt en hoe deze zelf werkt.Hoe dieren op ons werken en naar elkaar. Hoe water werkt om ons heen in in ons.
In het 2e deel van het boek wil ik het dan hebben over  de verbinding:  het energieveld tussen de mensen en wat dit met ons doet.

Juli 2017
Met een tempo van 5 en soms wel 10 pagina’s per dag schiet het al aardig op met schrijven!
Het is fantastisch hiermee bezig te zijn.
Het voorwoord is er al, de proloog en een stuk van het eerste hoofdstuk over  het Universum .
De stukken uit mijn eerdere boekopzet heb ik gekopieerd en ook al in het boek gezet maar ik moet ze heel erg aanpassen om bij dit boek te passen. Het is veel werk.