Wat als ik jou vertel dat er een wereld van energie in en om je heen is die alles met elkaar verbind. Een energiewereld waarin alles mogelijk is en waar wij niet aan ontkomen.
Een energieveld dat het mogelijk maakt een diepgaande verandering te ontwikkelen.

We leven in een chaotische maar buitengewone interessante tijd.  Een tijd waarin we werkelijk verandering aan kunnen brengen  door ons af te stemmen en contact te maken met dit energie veld.

We willen je meenemen op een reis naar binnen zodat je leert hoe je af kunt stemmen op dit energieveld. Dit veld waar je bewust wordt van je diepste verlangens. Waar jij leert leven wie je werkelijk bent. Waar je inzicht krijgt in hoe je gedachten en emoties interactie hebben met dit veld. Waar je leert hoe je in contact staat met de ander en welk effect je werkelijk op elkaar hebt.

Door hiermee te gaan werken ga je inzien dat je je eigen leven diepgaand kunt veranderen. het is geen pleister voor de ziel maar een echt herstellende mogelijkheid.. En als je hiernaar gaat leven dan straal je dit weer uit naar de mensen om je heen. In het boek Het Energisme lees je er alles over.

  • Je Ware Zelf kennen en hier naar leven

  • Leven naar je verlangens

  • Wat het effect van liefde in jezelf en daarbuiten is.

  • Hoe je in contact staat met de ander

  • Naar je gevoel te leven

  • Meer compassie en altruïsme ontwikkelen

  • Welke invloed je gedachten hebben op de ander

  • Werken met de energie – in healing , helder voelen en helder zien

Conscious Within geeft je geen oplossingen maar inzichten via de lezingen, leert je naar je verlangen te leven in een leuke workshop en is momenteel in een vergevorderd stadium van het schrijven van een boek dat de basis van dit alles haarfijn uitlegt.

Eveneens zullen er in de nabije toekomst online trainingen komen ter ondersteuning van het boek.

De wetenschap

De inzichten en trainingen die je van Conscious Within krijgt hebben allemaal een wetenschappelijk basis. Hier is de spirituele kennis gestoeld op studies in de wetenschap.

Ilonka heeft haar basis in de gezondheidszorg en is jaren wetenschappelijk assistente geweest en werkte mee aan diverse studies.

Hierdoor wilde zij wetenschap combineren met spiritualiteit en is hiervoor diep in bestaande studies gedoken om een basis te vinden.

Wat zij ontdekte was bijzonder fascinerend.
In honderden en soms duizenden studies met soms wel 2 miljoen testen werd steeds weer aangetoond hoe wij in contact staan met een energieveld dat deel van ons is en dat overal om ons heen is.

Door de eigenschappen van dit energieveld staan we in een altijd bestaand contact met alles dat leeft. We zijn voorbestemd om in diep contact met de ander te staan en heel ons leven is hierop gebaseerd.

Al haar inzichten en kennis hiervan is zij nu aan het bundelen in haar eerste boek.

De Levenservaringen

Net zoals het leven van velen van jullie is het leven van Ilonka niet over rozen gegaan.

Integendeel. Ilonka maakte al jong in haar leven traumatische gebeurtenissen mee die haar al vroeg leerde over veerkracht.
Van een psychopathische vader die haar bedreigde, een overleden broer tot moord en zelfmoord in de familie. Van ziektes, psychische en lichamelijke mishandeling en manipulatie tot liefdeloos opgroeien. Van intriges en haat tot liefde en geluk.
Gedurende al de gebeurtenissen bleef Ilonka maar 1 doel voor ogen houden: Er lag een gelukkig leven op haar te wachten. Diep in zichzelf wist ze nog wie ze was en daar werkte ze naar toe.

Door haar gecompliceerde jeugd en ervaringen kon zij echter weinig hulp vinden in de reguliere gezondheidszorg om dit alles een plek te geven. Zij kreeg diverse malen te horen dat ze haar eigen therapeut al was en dat ze haar niets meer konden vertellen.

Hierdoor dook ze diep in het boeddhisme en vond hierin veel steun.

Op haar zoektocht naar therapie en inzichten die haarzelf konden helpen kwam zij veel tegen en dit alles heeft zij nu verwerkt in haar werk als spreekster en schrijfster.

about

Ontmoet ons team

Ilonka van den Ancker
Ilonka van den AnckerOprichtster, spreekster en schrijfster
Ilonka is een inspirerende spreekster en gepassioneerd schrijfster. Zij werkt vanuit haar persoonlijke levenservaringen die zij koppelt aan spiritualiteit en wetenschap.
Timo Boudewijn
Timo BoudewijnLevenscoach en assistent
Timo is een gepassioneerde levenscoach. Hij gaat op integere wijze om met mensen, Hij is een goed luisteraar en helpt mensen door met hun mee te denken en hen inzichten te geven. Tevens geeft hij technische ondersteuning aan Conscious Within.